Colofon

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Kampen.

CJG Kampen is hét informatie- en adviespunt over zorg en opvoeding voor ouders en opvoeders in de gemeente Kampen.

Centrum voor Jeugd en Gezin Kampen

Wederiklaan 56
8265 DD Kampen
038-3370030

G!DS

Een groot aantal organisaties in en om gemeente Kampen heeft informatie beschikbaar gesteld in de G!DS, die informatie is verwerkt in deze website. De Bibliotheek Kampen zorgt ervoor dat de informatie op de site komt en wordt bijgehouden.

De Bibliotheek Kampen

Kennedylaan 4
8266 BA Kampen
038 3312101
http://www.bibliotheekkampen.nl 

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG van uw gemeente, Elkander en Stichting Opvoeden.nl.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kunt u contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. het landelijke nieuws en koppelingen van informatie zoals internetlinks kunt u contact opnemen met cjg@elkander.nl

Stichting Opvoeden.nl

Over

De landelijke teksten over zorg en opvoeding zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtingopvoeden.nl.

Inhoud

De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders.

Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit

U mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Stichting Opvoeden.nl is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met helpdesk@stichtingopvoeden.nl.

Website leverancier

Elkander
http://www.elkander.nl
cjg@elkander.nl

De Mudden 18
9747 AW Groningen
050-2110950

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt
De G!DS :sociale kaart database http://www.gidsvoornederland.nl

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!
Openingstijden